Youtube kanalıma abone ol👑

SON

Pes Mobile 2021 Cristiano Ronaldo Yaması OBB - Full İndir

Pes yaması, oyundan zevk almanın başka bir harika yoludur. Üçüncü bir şahıs tarafından yapılmış olmasına rağmen, tamamen güvenlidir. Hesapları yasaklama endişesi yok. Yama, düzenlenmiş bir oyun dosyasından başka bir şey değildir. Konami tüm takımları, orijinal kitleri lisanslayamazken, yama bunu yaptı. Sadece yama dosyasını orijinal oyun dosyasıyla değiştirmeniz gerekiyor ve artık hazırsınız. Tüm lisanslı takımlarla her lige sahip oluyorsunuz, tüm orijinal kitler, formalar, logolar anlamına gelir. Gerçek zamanlı olarak güncellenen sezona sahip yeni özelleştirilmiş forma bile. Sadece bu değil, tüm oyuncuların özelleştirilmiş zengin tasarımlı arka planına, yüzüne, yeni başlangıç ​​ekranına, özelleştirilmiş oyun menüsüne ve oyun menülerine sahip olacaksınız. Yeni arka plan şarkıları da eklendi. Oyun ekranında TV kanalı logosu ve çok daha fazlası. Hepsi ücretsiz. O yüzden bekleme, 

GİRİŞ EKRANI





ANA MENÜ





TAKIM VE OYUNCULAR





ETKİNLİKLER VE MAÇ İÇİ










KURULUM NASIL YAPILIR?


Başlamadan önce Pes Mobile'ın en son sürümünü yüklediğinizden veya güncellediğinizden emin olun . Ayrıca sürüm kodunu Pes Mobile ile eşleştirerek yamanın en son sürümünü indirin. 

Playstore'dan Zarchiver uygulamasını veya başka bir zip çıkarıcı uygulamasını indirin.

Aşama 1 :
Zarchiver uygulamasını açın ve yamayı indirdiğiniz klasöre gidin. Şimdi üzerine dokunun ve buraya çıkart'ı tıklayın. Başka bir klasöre de çıkarabilirsiniz. Çıkarmadan önce 1.50 gb boş depolama alanınız olduğundan emin olun. Zip dosyası parola korumalıysa, lütfen parolayı kopyalayın ve zarchiver'da parola isterken girin. Söz konusu yama gönderisinin şifresini bulacaksınız (en altta, indirme bölümünün altında).

Başarılı bir şekilde çıkardıktan sonra yeni bir klasör alacaksınız. Artık, depolama alanınızdan tasarruf etmek için indirilen zip dosyasını güvenle silebilirsiniz. Ardından yeni forder'ı açın ve 1.26 gb'lik bir yama dosyası alacaksınız. Sadece olduğu gibi kabul et.

Adım 2:
Dahili depolama alanınızda Android/obb/jp.konami.pesam klasörüne gidin. Orada pes mobile ait 2 obb dosyası göreceksiniz. (Android/obb klasörüne erişemiyorsanız lütfen bu kılavuzu takip edin )

Birincisi 400 mb(Ana obb) civarında, ikincisi ise 1.26 gb(resmi yama obb) dosyası civarında. 2. obb dosyasını (1.26 gb resmi yama obb) silin veya orijinalini daha sonra tekrar kullanmak istiyorsanız bu dosyayı başka bir klasöre yedekleyebilirsiniz.

Adım 3 :
Şimdi çıkardığınız klasörden 1.26 gb modifiye patch obb dosyasını kesin ve Android/obb/jp.konami.pesam klasörüne yapıştırın.Şimdi iyi oyunlar size:)

Emek için bir aboneni alırım dostum çok zor değil 1 dakika bile sürmez şimdiden teşekkürler...
BAĞLANTIYA NASIL GİDEBİLİRİM?

YAMA NEDİR?
Yama, orijinali ile değiştirilen, düzenlenmiş bir özelleştirilmiş oyun dosyasıdır.

Pes 21 Mobile yaması nasıl yapılır?
Pes 21 Mobile'ın 1.5 gb boyutunda büyük bir oyun olduğunu biliyorsunuz. İki obb dosyasıyla ayrılmış 34 mb ve yaklaşık 1.4 gb veri dosyasına sahip bir apk dosyası var. Bu nedenle genellikle tüm oyun dosyaları menü, takımlar, logolar, kitler vb. 2. obb dosyasında (1.20 gb) saklanır. Yani bu dosyayı ayıklayıp bunları özelleştirerek bir yama obb dosyası oluşturuyoruz. Şimdi sadece orijinali ile değiştirmeniz gerekiyor.

Yama kullanmak için telefonunuzu rootlamanız mı gerekiyor?
Hayır root yapmanıza gerek yok. Fakat telefonunuz rootlu ise ufak bir avantaj elde etmiş olursunuz yani 1.20 gb patch obb indirmek yerine 100 mb içerisinde küçük bir patch dosyası indirip kullanabilirsiniz. Çoğumuz rootlu olmadığı için şu anda bu konuda hiçbir şey paylaşmıyoruz.

Bir Yama yükledikten sonra oyun profili verilerim sıfırlanacak ve yeniden başlayacak mı?
İyi soru! Dikkatlice oku. Önceki cevaplarımı okuduysanız, Pes 21 Mobile kurduktan sonra Android/obb/jp.konami.pesam klasörünüzde 34 mb'lik bir apk dosyası ve 2 obb dosyası olarak oyun dosyalarının olacağını biliyordunuz. Ancak oyunu açıp profilinizi kaydettiğinizde, dahili depolama ve Konami sunucusunda bazı verileri depoladınız. Bu profil verileri, bu obb dosyalarında veya apk'de saklanmaz. Android/data/jp.konami.pesam klasöründe saklanırlar. Orada oyun profili verilerinizi görüntüleme izniniz yok ama varlar. Obb dosyaları ham oyun dosyalarıdır. Yani obb dosyasını patch obb ile değiştirirseniz profil verilerinizi etkilemez. Profil verilerini silene veya oyunu kaldırana kadar aynı kalır.

Yama kullandığımda oyun güncellemesi alacak mıyım?
Evet kesinlikle. Yama, orijinal kitlerin yalnızca bir kaplamasıdır. Çevrimdışı bir dosyadır. Oyun tamamen sunucu üzerinde çalışmaktadır. Böylece tüm güncellemeleri alacaksınız.

Oyunumu güncelledikten sonra yamayı tekrar indirmem gerekecek mi?
Oyunu güncelledikten sonra sürümü değişir, konami bu güncellemeyle obb dosyalarınıza yeni şeyler ekleyebilir ve Obb yaması tekrar orijinali ile değiştirilir. Bu yüzden yeni sürüm için yeni bir yama indirmeniz ve aynı şekilde yüklemeniz gerekir. 


İYİ OYUNLAR DİLERİM...

Hiç yorum yok

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.