Youtube kanalıma abone ol👑

SON

ZARCHİVER PRO 2022 SON SÜRÜM - FULL İNDİR

ZDevs stüdyosu tarafından geliştirilmiş android platformunun tanınmış bir obb dosya açma programıdır. Bu program ile sitemizde bulunan OBB dosyalarını kolaylıkla çıkartma yapabilirsiniz.

ZIP, RAR veya başka herhangi bir biçimde sıkıştırılmış dosyaları indirdiğinizde, içeriğini görüntülemek için sıkıştırmayı açmanız gerekir. Ancak, Android cihazlar genellikle bu görevleri tam olarak yerine getiremez. Dosyaları bzip2 veya 7zip gibi daha az yaygın bir biçimde ayıklarken bunu doğrulayabilirsiniz. Cihaz ya bir hata bildirir ya da “desteklenmiyor” mesajı verir. Ardından, ZArchiver Pro gibi bir uygulamaya ihtiyacınız var.
Bazen gizli bir belgeniz olduğunda, herkesin ona erişmesini istemezsiniz. Arşiv dosyalarını sıkıştırırken şifreleyebilirsiniz. Çoğu Android dosya depolama uygulaması bu özelliği desteklemez ve bunu yalnızca ZArchiver Pro’yu kullanırken yapabilirsiniz. Bu aynı zamanda ücretsiz sürümde olmayan bir özelliktir.
Ayrıca arşiv dosyalarının içeriğini çıkarmadan önce önizleyebilirsiniz. Bu eklenti türü yalnızca masaüstünü destekliyor gibi görünüyor, artık ZArchiver Pro sayesinde Android cihazlarda mevcut. Ayrıca 10MB’den küçük arşivler için sıkıştırmayı açmaya gerek kalmadan direkt olarak içindekileri kullanabilirsiniz. Bu hem kullanışlıdır hem de bellekten tasarruf etmenize yardımcı olur.


Hiç yorum yok

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.